There was an error in this gadget

Monday, 8 October 2012

knape ekk org panggil laptop lappy , sounds weird to me .. 
for me laa .. 
haha , tpi semua ada panggilan dierang sndri . 


Sunday, 30 September 2012

haha , tengah sedaya upaya utuk belajar membuat blog .. g mana eh .. hahahaha .. nanti pandai la kot .. emmm , apa homework hri nieyh ?? macam lupa jak ... haha , news for today , ada guy nieyh yang aku suka tengok dari jaoh tapi apakan daya dia dah jdi milik org ..  haha ada satu picture yang boleh la dikatakan penguat semangat ..

Hahahaahah , amikk kau ..

Baru balik dari sekolah , subjek sejarah lah subjek feveret yng pling mengantokkan hari ni .. 

walaupun perasaan yang tidak tenteram namun apakan daya , life must go on kan .. kan .. haha , terlihat wajah adikku fiqrie , sedikit sebanyak menyejukkan mata dan menenagkan jiwa yang agak gundah gulana

luahan kebenaran atau kepalsuan

Wah , maseh dapat berfungsi blog nieyh walaupun dah setahun lebih x buka .. haha , tentang apa ek nak di cakap .. well .. it start with 2012 .. a year for me to remake my schedule of life(tapi xde perubahan pon) hahaha ,, apa yang pasti want to change myself first b4 changing others rite .. tahun nieyh aku stpm , susah la subjek pengajian am tapi apakan daya harus wajib dan tidak  boleh x untuk belajar(pinjam word cikgu rozita,former cikgu sejarah form4)nak berjaya kan , jadi harus berusaha mendapatkan keinginan .. jam dh pkul 4.55 a.m , pas nieh nak solat dan nak g sekolah .. apa yang akan berlaku di sekolah hari nieyh akan jadi satu mystery .. until we met again ..